weborder/FIXLÄNGDER

 

WEBORDER

Nu kan du också få tillgång till Stena Ståls weborder för att se priser och leveranstider från oss och våra europeiska samarbetsparters. Tillsammans har vi marknadens största stålsortiment.

Weborder riktar sig mot företag, och är öppen dygnet runt, du kan enkelt se tillgängligheten på lagren i realtid och se dina priser på ett tydligt sätt. Du kan göra egna kalkyler och lägga en beställning, när som helst på dygnet. Du har också möjlighet att göra bra miljöval genom att välja samtransport för att minska CO2 utsläppen.

Kontakta din lokala Stena Stål representant för access, eller fyll i  intresseanmälan längre ner så kontaktar vi dig!

 

Fixlängder

Stena Stål jobbar för hitta sätt att minska våra utsläpp och arbeta mer hållbart. Ett av många sätt är att erbjuda våra kunder att köpa de fixlängder som blir över när vi kapat material. Detta gör att vi hushållar med våra naturtillgångar och bidrar till mindre utsläpp.

Fixlängder finns i många olika produkter, dimensioner och längder.

Så låt oss hjälpa varandra att spara både pengar och värna om miljön, fråga din lokala Stena Stål representant om det finns några fixlängder utav materialet just du är ute efter!

Eller gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

 

 


Kontakta oss

Jag är intresserade i:

Genom att du registrerar dig på någon av Stena Metallkoncernens webbplatser samtycker du till att dina uppgifter behandlas såsom beskrivet här.

Dela denna sida