Stena Stål anställd som går genom produktionsmiljö

Stål med styrka - nu ännu starkare

Vi introducerar GROW, ett innovationsprojekt som ger dig kortare ledtider, ökad kapacitet och flexibla lösningar. Vi bygger en toppmodern produktionslina, som ger dig som kund en tryggare upplevelse.

Tid kvar till produktionsstart

9

0

1

1

4

3

3

9

Snabbare, större och bättre - vårt löfte till dig

Vi är glada att kunna presentera vårt senaste initiativ, GROW, där vi investerar i en toppmodern produktionslina för att ytterligare stärka vår förmåga att möta våra kunders behov på ett ännu bättre sätt. Med GROW tar vi ett stort steg framåt för att kunna erbjuda våra kunder kortare ledtider, snabbare leverans och mer flexibla lösningar än någonsin tidigare.

Vår nya produktionslina är utformad med fokus på effektivitet, precision och mångsidighet. Den kommer att möjliggöra en smidigare och mer effektiv tillverkningsprocess, vilket i sin tur kommer att minska ledtider och möjliggöra snabbare leveranser till våra kunder. Genom att vara mer flexibla kan vi också anpassa oss till våra kunders unika behov och önskemål på ett ännu bättre sätt.

Produktionslina under uppbyggnad
Produktionslina inomhus stål
Produktionslina stål material
gul och röd lyftkran och person som kollar

Vi frågade våra kunder i en undersökning vad vi kan göra för att bättre möta era behov, och 54% av er röstade för kortare ledtider.

25% av er ville veta mer om vårt förbättringsarbete och vi kommer att återkomma med mer information inom kort. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och era synpunkter är viktiga för oss. Tillsammans kan vi skapa en ännu bättre upplevelse för er som kunder.

Vilka fördelar får du som kund?

Kortare ledtider

Genom minskade ledtider möjliggörs snabbare produktion och leverans av material till dig som kund.

Ökad kapacitet

Genom ökad kapacitet för tillverkning av stål kan vi säkerställa tillgången på de produkter du efterfrågar.

Flexibla lösningar

Genom att erbjuda en mer flexibel lösning kan vi anpassa oss utefter dina olika produktionskrav och behov.

Kontakta oss

Genom att du registrerar dig på någon av Stena Metallkoncernens webbplatser samtycker du till att dina uppgifter behandlas såsom beskrivet här.

Dela artikel