En medarbetare på Stena Stål som jobbar i produktion
Karriär

Jobba på Stena Stål

Glad kvinna som arbetar på Stena Recycling

Vår kultur

Allt vi gör är långsiktigt och vi bygger för nästa generation.

Vi vet att alla kan bidra till en mer hållbar morgondag. Vi söker lagspelare med positiv attityd och passion för att göra skillnad. Bli en del av oss så skapar vi en bättre framtid - tillsammans. Allt börjar med dig!

Tre Stena-medarbetare diskuterar något på en skärm

Vårt erbjudande

Vi vill hitta människor som är passionerade och smarta när det gäller affärer. Du uppmuntras att använda din passion och kunskap i det företag där du arbetar.

När du arbetar för oss hjälps vi tillsammans åt att skapa en bättre framtid. Vi letar alltid efter smartare och bättre sätt att använda de resurser vi har. Du omges av människor som är experter på sina områden – som produktionsprocesser, logistik, ekonomi eller kundservice. Tillsammans hjälper vi varandra att göra framsteg i rätt riktning, och vi sätter alltid din hälsa och säkerhet främst.

Leende Stena-medarbetare

Våra förmåner

Varje dag jobbar vi för att göra saker bättre – både för våra medarbetare och för vår omvärld. Vi är stolta över våra medarbetare och vill hjälpa dem att utvecklas och växa.

För att uppmuntra, engagera – och framför allt – visa att vi värdesätter dina ansträngningar erbjuder vi en rad fördelar. Stena Stål ingår i Stena Metallkoncernen och finns i nio länder. Utbudet av förmåner varierar i olika länder. Det kan till exempel vara fritidsaktiviteter, särskilda dagar, flexibilitet i arbetslivet och stöd i olika livssituationer. Våra förmåner är vårt sätt att stödja dig, var du än befinner dig i ditt liv och var du än arbetar.

Dela artikel