Nya stålpriser februari 2022

2022-02-03

Prislista-6-1280x400.jpg

Nya stålpriser februari 2022

Prisförändringar på stång, KKR, armering och aluminium.

För februari så har vi prisförändringar som inte ger en entydig bild av sin riktning. Även om vi har en prisjustering nedåt på KKR så är det mycket som talar för stigande priser överlag den närmaste tiden.

Konjunkturen är stark och efterfrågan är god och kommer säkerligen att öka när restriktionerna släpper efter denna Coronavåg. Förhoppningsvis kan detta vara den sista vågen som skapar begränsningar i vårt vardagsliv. Bortfall av personal i produktionsledet och komponentbrist gör att många bolag har en god orderbok som skall produceras.

Priser på råvaror så som malm och skrot har börjat röra sig uppåt som en konsekvens av de ökade efterfrågan och energikostnaderna är fortsatt höga. Vi ser också en viss försvagning av den svenska kronan både mot Dollar och Euro vilken påverkar importpriserna.

Frakter är ett kapitel för sig med höjda drivmedelskostnader och nya regleringar av hur bilar och chaufförer får röra sig över och inom landsgränser i EU. Priserna kommer att öka drastiskt. Vi återkommer i denna fråga.

Finns det något vi kan hjälpa dig med eller om du har frågor kring din materialförsörjning så tveka inte att ta prata med din säljkontakt hos oss.

Våra prisändringar är enligt följande:

Du hittar våra uppdaterade priser här 

PRISFÖRÄNDRINGAR

Förändringarna mot föregående lista ser du här
Dela denna sida