EGNA CHAUFFÖRER SOM VET DINA BEHOV

2017-05-04

1280x400_egna_chaufforer_CompQual80.png

"Förenkla för kunderna är det bästa med jobbet som chaufför" Filip Andersson är en av Stena Ståls tre egna chaufförer i Kalmar. Kunderna i Småland och Blekinge får ett knippe fördelar av att vi har egna turbilar med chaufförer som lär känna kundernas behov utan och innan.

– Vi lossar alltid materialet själva – det sparar tid åt kunderna. Varje kund vill ha lossningen på sitt eget sätt och det finns ofta regler på området att ta hänsyn till. Allt detta lär vi oss snabbt och överför också nya rutiner mellan oss chaufförer. Det gör att vi inte behöver störa kunden med frågor vid leverans med massa frågor eller att de ska ägna tid åt att dra fram sin egen truck för att lägga tid på lossning. Så kan det nog vara om det kommer nya chaufförer hela tiden, säger Filip.

Lär känna kunderna och deras behov
Filip började som chaufför på Stena Stål för snart två år sedan och har snabbt lärt känna kunderna i regionen.
– Det är det bästa med jobbet att få åka runt, lära känna kunderna skiftande behov och se till att allt leverereras i rätt tid och på rätt plats. Det är en hel del att tänka på innan leverans. Noggrann täckning av materialet, försiktig lossning och lastning är förstås självklarheter. Men jag är också noggrann med att försöka köra smart genom ecodriving och alltid ta vilopaus när man ska det.

Vill vara kugge i att leverera kvalitetsprodukter
De tre chaufförerna hos oss samarbetar hela tiden för att överföra erfarenheterna mellan sig.
– Det behövs för att ge bästa service. Och vi tar gärna med kundens frågor tillbaka till säljaren. Det är riktigt kul att få vara en kugge i att leverera kvalitetsprodukter till alla företag i regionen. Och hela tiden försöka bli bättre.

Vill du veta mer om våra transporter och hållbarhetsarbete vänligen kontakta vår supply chain manager Maria Franksen

Dela denna sida