Hur vi gör mer möjligt för dig

1280x400_SST_bridge-lights.jpg

Vi vill att dina planer ska bli verklighet. Därför tar vi oss tid att sätta oss in i din värld och analysera dina utmaningar, för att hitta den lösning som matchar dina behov.

Det gör du som är verksam inom byggbranschen eller tillverkningsindustrin får precis det stål och den plåt du behöver – när du behöver det.

Förbättringar som gör mer möjligt

Så har vi alltid jobbat och det kommer vi att fortsätta med. Nu växlar vi dessutom upp vårt ständiga förbättringsarbete på bred front. Det innebär att vi jobbar lite extra inom en rad prioriterade områden framöver som digitala lösningar, logistiknätverket, investeringar och bredda samarbeten för att erbjuda nischprodukter. 

Nära dig i alla lägen

Var du än är och vad du än ska göra, finns vi nära till hands för att hjälpa dig. Vi har verksamheter på ett 15-tal platser i Sverige inklusive Moss i Norge. Vår produktportfölj innehåller troligtvis det bredaste stål- och plåtsortimentet på marknaden. Produkter som vi kan bearbeta på många olika sätt så att de passar just dina behov.

En del av Stena Metallkoncernen

Vi ingår i Stena Metallkoncernen som har sitt ursprung från 1939. Koncernen bedriver i dag verksamheter på mer än 200 platser i tio länder där drygt 3 000 medarbetare varje dag jobbar för att skapa nya värden åt kunderna, miljön och samhället i stort.

Leverantörsfakturor

Fakturor via e-post

Fakturor kan endast mailas i PDF-format med en faktura i varje PDF-fil.  

Vår nya mail-adress är: faktura@stenastal.se

Fakturan skall alltid märkas med vår kontakt/referens för att vi skall kunna behandla den.

Dela denna sida