Vill du göra mer möjligt?

1280x400_SST_worker_smile_CompQual80.jpg

Vi söker hela tiden efter fler duktiga och nyfikna medarbetare som likt oss drivs av att jobba nära våra kunder och ge dem det där lilla extra i alla lägen.

Visserligen kräver en del av våra tjänster en specifik utbildningsbakgrund och erfarenhet. Men i många fall är det viktigaste ansökningskriteriet du. Att du ser en utmaning där andra ser problem, är självgående och kan ta egna initiativ – samtidigt som du gillar att jobba i team med kollegor och kunder. Du funderar och funderar ett varv till, provar nya infallsvinklar och testar nya vägar. Fattar sedan beslut och agerar snabbt när du hittat den perfekta lösningen som gör mer möjligt för kunden i varje enskilt fall.

”Det gäller att vara på tårna”

Stålbranschen är en föränderlig och spännande bransch som bjuder på stor variation i jobbet. Det har lockat många medarbetare med vitt skilda bakgrunder till oss. Som Linda Sato, biolog och geovetare som i dag är chef för Stockholmsfilialen. ”Kunderna jag träffar är inte stöpta i exakt samma form. Ena dagen står jag i en smidesverkstad, den andra i ett konferensrum. Kontrasten är spännande”, säger Linda.

Hon får medhåll av Joakim Holmström, som började på lagret på filialen i Västerås direkt efter gymnasiet, avancerade till innesäljare och därefter blev filialchef.
”När kunderna får in ett projekt ska oftast något byggas redan de närmaste månaderna. Då gäller det att vara på tårna, för att snabbt och säkert kunna leverera vad de behöver för att kunna sätta igång projektet.”

Gör karriär hos oss

Klicka på länken till höger för att kolla lediga tjänster. Om vi inte utannonserar några tjänster hos oss just nu eller om du inte hittar något som passar dig, får du gärna skicka en generell intresseanmälan. Hoppas att vi hörs och ses!

Dela denna sida