NYA STÅLPRISER 2023-03-01

2023-03-01

Prislista-5-1280x400.jpg

Prisjusteringar på plåt och armering.

När vi går in i mars så fortsätter trenden med en stabilisering av prisnivån och vi ser oförändrade priser på de flesta produkterna i vårt sortiment.

Både malm och skrotpriser har stigit i pris på den internationella marknaden den senaste månaden vilket ger högre kostnader för stålproducenterna. Men efterfrågan varierar, så det blir inte en samstämmig prisutveckling. I Europa är trenden att den tillverkande industrin har en fortsatt god efterfrågan men att byggkonjunkturen viker. Det ser vi också i utfallet på plåt och armering.

Efterfrågan på plåt har ökat och efter att priserna har gått ned kraftigt sedan toppen förra sommaren ser vi nu en uppgång i mars.

För armering så är efterfrågan inte på topp beroende både på konjunktur och säsong. Här ser vi en liten justering nedåt trots stigande råvarukostnader.

Vi har justerat ned våra priser på standardemballage efter att virkespriserna har gått ned något. Finns det något vi kan hjälpa dig med eller om du har frågor kring din materialförsörjning så tveka inte att ta prata med din säljkontakt hos oss.

 

Våra prisändringar är enligt följande:

Visa innehåll

 

Dela denna sida