NYA STÃ…LPRISER 2020-03-18

2020-03-19

Prislista-5-1280x400.jpg

Prishöjningar på balk, stång, hålprofiler och rör.

Som en följd av Corona-pandemin och de försiktighetsåtgärder som vidtagits i Europa sker det nu snabba förändringar i leverans och prissituationen inom dessa produktområden.

Kronan har försvagats och produkterna är till nästan 100 % importprodukter. En stor del av stång och rörproduktion i Europa sker i norra Italien och där stängs nu en del stålverk. Stängningen av gränser försenade leveranser vilket ger högre kostnader.

Vi följer givetvis noga den fortsatt utvecklingen för att säkerställa att vi kan leverera stål till våra kunder. För att kunna göra det arbetar vi med förebyggande åtgärder så att vi kan lösa uppgiften, även om vi drabbas av en stor frånvaro eller andra störningar. Det övergripande målet för oss är att ta hand om våra medarbetare, se till att verksamheten rullar på och att vi bibehåller en hög servicenivå till våra kunder. Om du vill veta mer om vad vi gör så finns den informationen på vår hemsida.

Om det finns något vi kan hjälpa dig med eller om du har frågor kring din materialförsörjning så tveka inte att ta kontakt med din säljkontakt hos oss.

 

Du hittar våra uppdaterade priser här och  i länken till höger. 

PRISFÖRÄNDRINGAR

Förändringarna mot föregående lista ser du här
Dela denna sida