MOT STRÖMMEN I INLANDET

2017-08-14

1280x400_skog_solsken_CompQual80.png

Kargt, glesbefolkat och utanför radarn. Men bortom schablon­bilden av Norrlands inland står industrin stark. Därför inledde Stena Stål en specialsatsning på inlandet i början av maj. Startskottet gick på Hotell Dorotea, där kunder bjöds in till ett seminarium med stål i fokus.

Ett femtontal kunder från bland annat Dorotea, Junsele och Åsele, där många underleverantörsföretag finns, fick produkt­information, kunskaper om Stena Ståls tjänsteutbud och möjlighet att ställa frågor till produktspecialisterna på plats.

– När många andra leverantörer flyr de här orterna vill vi på Stena Stål göra tvärtom och öka vår närvaro. Vi ser potentialoch kan vi öka tonnaget på våra turbilar är det så klart bra både för oss och kunderna, säger Jimmy Söderqvist, kundansvarig på filialen i Örnsköldsvik, som stod för inbjudan.

  

1. Tony och Patrik från Tottes Svets i Junsele.
2. Jimmy Söderqvist, kundansvarig Stena Stål.
3. Henrik Molin, kundansvarig Stena Stål.

 

Vårt produktutbud

 

Stål

Vi har troligtvis marknadens bredaste sortiment av stål- och plåtprodukter för såväl byggbranschen som tillverkningsindustrin.

Läs mer

Armering

Rätt armeringsprodukt gör arbetet mer effektivt.

Läs mer

Rostfritt

Rostfritt förekommer i allt från köksprodukter och inredningar till fasader och möbler.

Läs mer

Specialstål

Det finns många typer av specialstål på marknaden och alla har varierande egenskaper. Med vår kompetens ser vi till att du får rätt stål till rätt produkt.

Läs mer

Aluminium

Aluminium förekommer i allt från läskburkar och livsmedelsförpackningar till bilar och flygplan. Våra kunder använder det oftast till olika byggnationer.

Läs mer
Dela denna sida